17. 6. 2012.

FOTO POSETA

Džuboks 39,
april 1969.

piše: Dragan Timotijević

Nada Knežević kaže da je i njen privatni život sazdan od muzike i ploča, i da je van toga malo šta istinski privlači. Ipak, virtuozna pevačica je morala da otkrije još jednu svoju slabost: lutke i životinje od pliša. Foto-poseta Nadi Knežević napravljena je neposredno pred njen odlazak u Sovjetski Savez, gde zajedno sa ansamblom 7 mladih postiže zapažene uspehe.

"Želite da me posetite privatno?!", začudila se Nada. "Ali, i moje privatno je toliko vezano za muziku, da ne znam čime bih to mogla da zadovoljim vašu radoznalost".

Nadin ljubimac - veliki žuti pas od pliša koji zasad još nema ime. U Nadinom stanu ima još mnogo takvih ukrasa. Priznajemo da deluju očaravajuće!









Ljubazna domaćica je prilegla samo za trenutak, dok je aparat našeg foto-reportera škljocnuo. Za tren je ponovo bila na nogama, rešena da nam otkrije čime se bavi u retkim trenucima koje provodi u svom domu.

Ovo je najčešći prizor Nade Knežević u kući. Na najsavremenijim stereo uređajima ona sluša uglavnom crne pevače.

"Čaše mora da su tu negde, iako priznajem da kao domaćica nisam mnogo vešta", pokušala je da se opravda Nada. Kasnije, kada su čaše bile pune, a kafa skuvana, ponovo je počela da priča o svojoj muzici i tako nas definitivno uverila da je ta muzika njen jedini pravi svet.

Нема коментара:

Постави коментар